Gratis enquêtetool voor leden van "Avans Hogeschool" en andere universiteiten.
Open nu een gratis account!

Aanpak leegstand Oss
0 %
Beste,

Mijn naam is Ilona van Keulen en ik ben student van de opleiding Ondernemerschap & Retail Management aan de Avans Hogeschool te 's-Hertogenbosch. Momenteel ben ik bezig met mijn afstudeerscriptie voor de provincie Noord-Brabant in verband met de leegstand van winkelpanden in verschillende middelgrote steden. Voor het (tijdelijk) invullen van deze leegstaande panden wordt er specifiek gedacht aan het plaatsen van unieke en lokale initiatieven door plaatsgenoten.

Uit onderzoek komt de logische verklaring dat een winkelgebied toekomstbestendig is als deze positief wordt ervaren door bezoekers. Dit positieve gevoel komt doordat een winkelgebied sociale meerwaarde biedt; een winkelcentrum moet niet alleen ene plek zijn om te winkelen, maar ook om te ontmoeten. De enquête die u nu voor u heeft, zal zich dan ook richten op dit onderwerp.

Via deze enquête zou ik graag uw mening willen horen over de (tijdelijke) plaatsing van deze initiatieven, en in het bijzonder of u denkt dat hierdoor uw binding met het stadscentrum van Oss vergroot kan worden.

De enquête bestaat uit 12 tot 14 korte vragen.

Onder de respondenten zal één bon van 20 euro voor bol.com worden verloot.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!