Gratis enquêtetool voor leden van "De Haagse Hogeschool" en andere universiteiten.
Open nu een gratis account!

Enquete Alopecia: op welke manier beweegt u?
0 %
Beste deelnemer,

Mijn naam is Chandni Sardjoesingh en ik ben een student van de onderzoekslijn: kwaliteit van leven van de opleiding Huidtherapie.
Een paar maanden geleden heb ik samen met andere medestudenten het verband onderzocht tussen bewegen/sporten en de kwaliteit van leven bij vrouwen met alopecia. In dat vooronderzoek zijn mooie resultaten behaald waardoor ik graag een aanvullende onderzoek wil doen. In dit nieuwe onderzoek ga ik dieper in op het onderwerp: de beweegstijl van vrouwen met alopecia.

Om hier inzicht in te krijgen wil ik u vragen deze enquête in te vullen. De enquête is bedoeld voor vrouwen vanaf 18 jaar met alle vormen van alopecia* die sportieve activiteiten ondernemen. Onder sportieve activiteiten verstaan we activiteiten met fysieke beweging, zoals stevig wandelen, fietsen, fitness, volleybal, voetbal, zwemmen, paardrijden, yoga, hockey etc.
Op basis van de resultaten wordt een adviesrapport geschreven voor de Alopecia Vereniging.

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 6 minuten. Alle antwoorden worden anoniem en vertrouwelijk verwerkt. Mocht u een vraag hebben over de enquête, dan kunt u mij mailen op 15034100@student.hhs.nl

Alvast heel hartelijk dank voor het invullen van de enquête!
Chandni Sardjoesingh

* Alopecia areata, alopecia totalis, alopecia universalis, alopecia cicatricialis, alopecia traumatica, alopecia androgenetica, alopecia diffusa, frontale fibroserende alopecia, pseudopelade van Brocq of telogeen effluvium