Voorbeeld Enquête

Voorbeeld Enquête

Al onze online enquêtes zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Klik op de onderstaande knop om een voorbeeld van een enquête te openen en zie het zelf.

Open een voorbeeld van een enquête
Voorbeeld Rapportage

Voorbeeld Rapportage

U kunt uw online rapportages delen met derde partijen door een link te delen. Klik op onderstaande knop om een voorbeeld te bekijken van een rapportage en zie het zelf.

Open een voorbeeld van een rapportage
Hoe tevreden zijn uw klanten?

Hoe tevreden zijn uw klanten?

Tevreden klanten zijn uitermate belangrijk voor elke succesvolle zakelijke samenwerking. Met Enquêtes Maken kunt u uw klant op simpele wijze vragen stellen en snel feedback ontvangen. Dankzij gepersonaliseerde vragenlijsten kunt u uw vragen individueel aan uw klanten voorleggen en bereikt u hogere respons percentages. Bovendien kunt u de verkregen antwoorden vergelijken met uw klanten zonder dat zij hun naam ergens in hoeven te vullen.

Marktonderzoek is nu heel eenvoudig

Marktonderzoek is nu heel eenvoudig

In uw marktonderzoek enquête helpt Enquêtes Maken u om de hele wereld te bereiken, dankzij het internet! Online vragen maken met Enquêtes Maken is simpel, snel en kostenbesparend: real-time evaluatie bespaard een hoop werk en dankzij de gratis data export worden alle resultaten grondig geanalyseerd.

Efficiënte enquête onder werknemers

Efficiënte enquête onder werknemers

Werknemers zijn het belangrijkste onderdeel van een bedrijf – luister naar wat zij te zeggen hebben! Een online enquête of opiniepeiling is snel en kostenbesparend. Een efficiënte en op maat gemaakte vragenlijst - ondersteund door verschillende filter functies - bespaart u veel tijd en zorgt ervoor dat uw werknemers dit snel afronden zodat zij zich weer snel op hun dagelijkse taken en prioriteiten kunnen focussen.

Dé vraag box voor uw website

Dé vraag box voor uw website

Stel met gemak vragen aan de bezoekers van uw website:

  • Eenvoudig te plaatsen op uw eigen homepage
  • Lay-out en kleuren kunnen naar wens worden aangepast
  • Geen tijd-of antwoord beperkingen

... en het beste van dit allemaal 100% gratis!

Gratis enquête tool voor studenten en docenten

Gratis enquête tool voor studenten en docenten

Of u nu een student bent die een enquête voor een thesis wilt maken of een onderwijzer die enquêtes wilt gebruiken voor een les; Enquêtes Maken is de perfecte web-enquête tool voor u. Om universiteiten en hun leden in hun marktonderzoek te ondersteunen, bieden wij voor geselecteerde instellingen gratis te gebruiken services aan. Met uw gratis studenten account kunt u ons platform onbeperkt gebruiken.

Controleer of uw universiteit wordt ondersteund
Meer dan 1,000,000 van gebruikers over de hele wereld hebben zich geregistreerd en zijn blij met ons product!