Een geweldige online enquête-tool voor studenten - 100% gratis!

Of u nu een student bent die een enquête voor een thesis wilt maken of een onderwijzer die enquêtes wilt gebruiken voor een les; Enquêtes Maken is de perfecte web-enquête tool voor u.

Om universiteiten en hun leden in hun marktonderzoek te ondersteunen, bieden wij voor geselecteerde instellingen gratis te gebruiken services aan. Met uw gratis studenten account kunt u ons platform onbeperkt gebruiken.

Zie alle functies of Controleer toegankelijkheid
Studenten

Controleer of uw universiteit wordt ondersteund:

Profiteer van een gratis flat rate product!

Maak onbeperkt enquêtes en verzamel zo veel antwoorden als u wilt. Deze aanbieding is geldig zolang uw student e-mailadres geldig is.

Zie alle functies...

Verdere informatie

Heeft u al een bestaand account met een ander e-mailadres? Geen probleem: ga naar "Mijn Account - Gebruikersgegevens" en wijzig je e-mailadres. Uw account zal automatisch geüpgraded worden.

Studenten zonder een geldig studenten e-mailadres kunnen niet profiteren van deze aanbieding. Wij kunnen studentenkaarten o.i.d. niet accepteren. Het verstrekken van een dergelijk aanbod is alleen mogelijk voor ons door het gebruik van geautomatiseerde controles via student e-mailadressen. Studenten zonder een dergelijke e-mailadres, kunnen echter nog steeds gebruik maken van onze reguliere producten. Bedankt voor uw begrip. Zie alle functies...

Er zijn echter wel beperkingen:

  • De uitgevoerde enquêtes mogen geen commerciële doeleinden hebben of concurrentie beïnvloeden
  • De doelstelling van het gebruik moet binnen de context van uw studie/onderwijs passen
  • De student die een account opent, kan deze alleen zelf gebruiken

Houd er rekening mee dat wij regelmatig studenten-accounts controleren op deze beperkingen, en dat als wij vermoeden dat een account deze regels niet in acht neemt, wij deze op eigen initiatief kunnen sluiten.

Verdere opmerkingen voor studenten: Deze studentenkorting is van toepassing op enquêtes die tijdens uw studie worden uitgevoerd. Als een bedrijf uw wetenschappelijke werk sponsort, zijn wij u dankbaar als u een betaald account opent in plaats van de gratis versie te gebruiken, want dan kunnen wij met dit budget weer andere studenten helpen.

Creëer een onbeperkt aantal enquêtes en verzamel zo veel antwoorden als u wilt. Deze aanbieding is geldig zolang uw student e-mailadres geldig is.

Zie alle functies »